Apartmán

Rodinný apartmán pre max. 5  osôb je dvojpodlažný a má samostatný vchod zo severnej strany nášho rodinného domu.

Prízemie tvorí zádverie (vhodné i na odkladanie bicyklov,  lyží, prípadne kočiarika, či sánok) a hala rozčlenená na  kuchyňu, jedálenskú časť, priestor na hranie a obývací kút s LCD obrazovkou s pripojením na internet a satelit. Wifi pripojenie je v celom apartmáne.

Kuchyňa je vybavená plynovým sporákom, mikrovlnkou, rýchlovarnou konvicou  a samozrejme riadom a  rôznymi kuchynskými pomôckami.

Pre deti a hravých dospelých tu je k dipozícii hrací stôl s minibiliardom, stolným futbalom, stolným hokejom a ďalšími hrami.

Na poschodie k dvom izbám s vlastnými kúpeľňami vedie točité schodisko.  Rodičovská spálňa je zariadená manželskou posteľou (k nej je možné na požiadanie dodať detskú postieľku), nočnými stolíkmi, skriňou a komodou. Detská spálňa má tri postele s nočnými stolíkmi  a  jednu skriňu. Kúpelne pri oboch spálňach sú vybavené WC, sprchou a umývadlom.

K apartmánu patrí aj malé posedenie pri vchode a väčšie terasové posedenie s pekným výhľadom na Belianske Tatry s možnosťou grilovania.

Novinkou je možnosť využitia novej malej útulnej oddychovej miestnosti s infrasaunou, ktorá sa nachádza na prízemí apartmánu a na požiadanie Vám ju za poplatok sprístupníme. Pri pobytoch na 3 a viac nocí jeden vstup do infrasauny zdarma.

Cena ubytovania (apartmán/noc)

  • 60 €

  • 70 € v termíne od 22.12.2020 do 7.1.2021

  • 80 € pri ubytovaní na menej ako 3 noci (Infrasauna v cene pobytu)

  • opýtajte sa nás aj na individuálne ceny závislé od počtu dospelých osôb, od veku a počtu detí a pod.  😉

Exteriér

Prízemie (vstupná sienka, kuchynka s jedálenským stolom, obývacou časťou, točité schodisko na poschodie, vstup do oddychovej miestnosti s infrasaunou-za poplatok)

Poschodie (2x spálňa, 2x kúpelňa/wc)

Tešíme sa na Vašu návštevu!